Driebanweg 4L, Hem

06 523 040 77

Over mij


Mijn naam is Vivienne Heddes. Ik ben geboren op 18 september 1970 en ik heb drie kinderen. Inmiddels werk ik al 14 jaar als uitvaartverzorger in de omgeving Hoorn/Enkhuizen.

Voor het eerst kwam ik in aanraking met dit beroep door het overlijden van mijn vader in 2003. Geïnspireerd door de zorgvuldige begeleiding tijdens zijn uitvaart en de openbaring van dit bijzondere en dankbare beroep, ben ik mij hier verder in gaan verdiepen. Dankzij deze verdrietige, doch bijzondere introductie tot de uitvaartzorg, heb ik de stap gemaakt om mij binnen dit vakgebied te gaan ontwikkelen.

Na een mooi, elfjarig durend avontuur als franchisenemer onder de vlag van Yarden, sla ik nu mijn eigen weg in als Heddes Uitvaartzorg. Door mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb mogen opdoen bij Yarden, kan ik u tijdens één van de moeilijkste periodes in uw leven bijstaan en adviseren bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Hoewel de naam van mijn onderneming verandert, zal mijn dienstverlening hetzelfde blijven.

Wilt u meer weten of alvast uw wensen op papier zetten, bel gerust en ik kom vrijblijvend bij u langs en informeer u over de mogelijkheden die er zijn.