Driebanweg 4L, Hem

06 523 040 77

Dienstverlening


Een uitvaart afgestemd op uw wensen

Praten over de dood is lastig en vaak een beladen onderwerp. Hoewel het moeilijk kan zijn hierover na te denken, kan het u – bij leven – een hele hoop rust bieden om alvast uw wensen voor uw uitvaart op papier te hebben staan. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan mooie muziekstukken, die uw leven of uw relatie met uw dierbaren omschrijft. Of stel u eens voor hoe uw nabestaanden uw uitvaart beleven; drinken zij daarna een kop koffie, of heffen zij een glas champagne op u? Wilt u graag gecremeerd worden, of toch liever begraven? Of stelt u uw lichaam ter beschikking voor de wetenschap?

U kunt het uw nabestaanden gemakkelijk maken een uitvaart te organiseren die bij u past, wanneer u deze wensen al eens op papier heeft gezet. Zo kunnen zij met een goed gevoel terugkijken op deze dag, wetende dat u het zo had gewild. Dit kan positief bijdragen aan de rouwverwerking van uw dierbaren. Mocht u de behoefte hebben eens te inventariseren wat er mogelijk is, dan kunt u mij gerust bellen voor een voorbespreking.

Wat kan een uitvaart kosten?

De kosten van een uitvaart zijn geheel afhankelijk van uw wensen en uw eventuele verzekering. Een gemiddelde crematie kost over het algemeen tussen €6.000,- en €7.000,-. De kosten van een begrafenis komen veelal tussen €8.000,- en €10.000,- uit.

Ik help u graag om uw wensen en uw budget met elkaar in balans te brengen. Zo kunnen we samen kijken hoe we de uitvaart zo mooi mogelijk in kunnen richten binnen uw budget.